Olen luonut tänne Vuodatukseen uuden blogin. Ehkä kirjoittelen tähän enemmän kuin omilla sivuilla olevaan nettipäiväkirjaan.

Julkaisin äskettäin kirjan: Tapiola - Calangute.

Kysyin Suomalaisesta kirjakaupasta sähköpostin välityksellä, onko saatavissa kirjaa Tapiola - Calangute, ISBN-13: 9789524980234, jonka on kirjoittanut Timo Johannes Hilden. Jos sitä on saatavissa, niin voiko sitä tilata esim. Ison Omenan Suomalaisesta kirjakaupasta?

Vastaus tuli: Kyllä voi tilata. Hinta: 17,60. Kysyin tätä koska Suomalaisen nettikaupasta en saanut kirjaa näkyviin. Jos liikutte siis Isossa Omenassa, niin menkää Suomalaiseen ja tilatkaa Tapiola - Calangute.

Opiskelut on menneet vähän rempalleen lähinnä siksi, etten ehdi läksyjä tekemään työn ja kouluun menon välillä. Siivoukset ja muut kotityöt ovat myös jääneet pitemmän aikaa kokonaan tekemättä. Huomenna minun pitäisi mennä kurssille Jollakseen ja olla aamusta iltaan. Sama pitäisi tehdä myös sunnuntaina. Jää tällä kertaa väliin. Ei todellakaan olen mahdollisuuksia. Täytyy valmistua koeviikkoon. Perjantaina 5. 10 on englannin koe. 8.10 kemia 9.10 äidinkieli ja 10.10 matematiikka. Huomenna täytyy kirjoittaa äidinkielen kotiaine ja myös englannin kotiaine sekä tiivistelmä. Pitää siivota koska asunto on kuin sianpesä, kuten ex-avovaimoni, Raili, olisi asian ilmaissut.