1555471.jpg

Tässä hieman paranneltu kuva 70-luvulta. Silloin harrastin enemmän piirtämistä. Kyllähän sitä vieläkin silloin tällöin tulee piirrettyä. Öljyvärimaalien esiin ottaminen on kuitenkin jotenkin kynnyksen takana.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen olin verikokeissa. Tänään tulee soitto niiden perusteella. Huomiseen ohjelmaan on kuitenkin merkitty. Luuydinnäyte ja tietokonetomografia Meilahdessa. Tutkitaan, että onko hoidot lainkaan tehonneet.

Kunto on ollut vaihtelevainen. Yhtenä päivänä pyöräilin kirjastoon. Istuin siellä hetken ja luin Tähdet ja avaruus - lehteä. Linnunradassa viuhtoo hirvittävällä nopeudella irtonaisia, massiivisia mustia aukkoja. Ei niistä haittaa ole, koska törmääminen tänne aurinkokuntaan on niin harvinaista, ettei sitä käytännössä tapahtune. Lainasin pari muistia käsittelevää kirjaa ja menin kauppaan. Pitää muistaa paremmin, jos aikoo jatkaa opiskelua, tai pitää parantaa opiskelutekniikoita. Ostin myös Norjalaisen Oddjbjörn Byn kirjan Memo. Lisäksi aloin opiskella englantia Kalliolan opiston sähköpostikurssilla. Kallis kirja siihenkin tarvittiin. Rahani menee kirjoihin, mutta voisivat ne huonompaan tarkoitukseen mennä. Nythän opiskeluun on aikaa enempi, että antaa mennä vaan. Aikaisemmin yritin vaan tehdä liian paljon liian lyhyessä ajassa, eikä tukkoiseen päähän tässä informaation ylitarjonnassa mikään tarttunut. Viimeksi kun ostin viikonlopun safkat, niin rahaa meni paljon. Ruuan hinta on kyllä noussut selvästi. Vielä on rahaa, mutta saattaa olla, että loppukesästä ei voi paljoa ostella.

Valamoon tekisi mieli. Siinä paikassa on jotain fiilistä, että rauhoittuu ja tuntuu hyvältä. Se on kuitenkin aina semmoinen viisisataa siellä vierailu, oli kurssi tai ei. Pitäisi mennä myös Viroon, nimittäin Marjan uuteen paikkaan Alatskivelle kurssille elokuun lopulla. Eeva Lehtovuori, kirjallisuusterapeutti, vetää siellä "Unista kirjoittamisen kurssin". Minun ehdotuksesta hän lähti sitä kurssia sinne puuhaamaan, ja nyt en itse pääse mukaan, kun ei ole rahaa. En viitsi lainaa sen takia ottaa, kun olen ennestään jo velassa.

Hunajapurkki on hiljainen purkki, joka välillä aktivoituu. Nyt kirjoitamme kesänovellia. Ehkä ne ovat kesällä valmiita ja laitetaan kotisivulle sitten.